Service

Technische ondersteuning

Bij problemen met uw huishoudelijke apparaten kunt u verwachten dat onze eigen Technische Dienst u helpt. Als het even kan binnen 24 uur. Alle medewerkers van onze Technische Dienst zijn getraind en gecertificeerd door diverse topmerken, maar kunnen ook merkonafhankelijke reparaties uitvoeren.

Kwalitatief de beste merken

In de showroom treft u een uitgekiend assortiment dat voldoet aan de eisen die uw Witgoed Specialist daar aan stelt. Voornaamste criteria hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, levensduur en storings(on)gevoeligheid. Hierdoor vindt u A-merken als Miele, Bosch-Siemens, Liebherr, e.a. in onze schappen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom.

Inbouw apparaten

Ook voor uw inbouwapparatuur bent u bij Bots Witgoed Service aan het juiste adres. Uiteraard voor de keuze van het beste apparaat, maar ook voor het inbouwen! Het op een juiste wijze in- en uitbouwen van apparatuur is van groot belang. Scheefstaande apparaten, slecht afgehangen deuren en instabiele constructies zijn van invloed... en kunnen de levensduur van uw apparaten ernstig beperken. Wij zorgen er letterlijk voor dat alles met millimeter nauwkeurigheid in uw keuken word ingebouwd.

Reparatie verzoek plaatsen

De monteurs van onze technische dienst staan iedere dag voor u klaar. Mocht u een storing hebben aan een apparaat, dan kunt u ons via het onderstaand formulier op de hoogte brengen.
Vervolgens nemen wij contact met u op om de storing met u door te nemen.

Uw aanvraag dient het volgende te bevatten:

  • Soort apparaat, Merk, Typenummer
  • Aankoopdatum van het apparaat
  • Uw adresgegevens en telefoonnummer

Reparatie verzoek

Wat is 3 × 7?

Vakkundig advies

Uw Witgoed specialist helpt u kopen. Na het inventariseren van uw eisen en wensen, kijkt hij samen met u welk apparaat het meest geschikt voor u is. Denk hierbij aan bijvoordeeld gebruiksgemak, levensduur, prijs, capaciteit, kleur, afmetingen etc. etc.

Snel geleverd & Gratis bezorging

De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk en zonder bezorgkosten bij u afgeleverd, geïnstalleerd, aangesloten, gecontroleerd en perfect werkend opgeleverd met heldere onderhouds- en gebruiksinstructies. Dit alles verlengt de levensduur van uw nieuwe apparaat. Uiteraard nemen we uw oude apparatuur graag en gratis mee terug, zodat het mileuvriendelijk en duurzaam verwerkt kan worden.